Alle kan starte til Taekwondo!

Taekwondo er en sport for alle!
I Høje-Taastrup ligger vi vores fokus på de sociale arrangementer. Blandt andet ved at fokuserer på turneringer, opvisninger og gradueringer. Til stævner kan man deltage i kamp eller teknik og det forventes at du som medlem deltager til disse jævnligt. Desuden afholder vi graduering hver 4. måned og vi deltager i opvisninger i kommunen når situationen byder sig.

Du skal være fyldt 6 år

For at starte til Taekwondo i Høje-Taastrup skal du være fyldt 6 år. Taekwondo er en sport for alle. Uanset om du er en dreng eller pige, stor eller lille.

Medbring

Vi træner i en Taekwondo dragt som kaldes en dobog. Til at starte med kan du blot komme i en t-tshirt og løse bukser, feks. shorts. Vi træner i bare fødder, så husk at klippe negle. Det er gratis at prøve den første måned! Du skal blot møde op. Så vil der blive taget godt imod dig.

Hvad koster det?

Det koster Kr. 100 kr. pr. måned i kontingent at træne Taekwondo. Derudover betaler du 200 kr. i licens om året, du betaler for dit eget udstyr og de arrangementer du deltager i.

Det sorte bælte

Vi træner selvfølgelig også grundteknik med henblik på at stige i graderne i forhold til bælter. Der er graduering hver 4. måned. Det tager i gennemsnit 4-5 år at opnå det sorte bælte.