Pensum målrettet børn

Børnene træner med MON-bælter. Dette bælte system er målrettet børn og skiller sig ud fra de "rigtige" bælter, som hedder KUP-bælter. Her er de samme farver, dog skilt med hvid. Herunder kan du læse mere om MON-systemet.

Træningen

Vi kommer igennem mange elementer indenfor Taekwondo verden som dækker bredt i smidighed, kondition, styrke, udholdenhed. Vores fokus er turneringer og en stor del af træningen vil være målrettet turneringer. Disciplin & respekt er en stor del af Taekwondo og det udøves på børneholdet, ligeså vel som voksenholdet.

Alle børn er konkurrence dygtige

Vi har som mål at få alle ulveunger (og selvfølgleig forældre) med til stævner. Stævnerne er selvfølgelig målrettet børn og børnene møder kun børn på samme størrelse og niveau. Der er også stævner for teknikudøvere hvis man hellere vil prøve kræfter med det. Der er ca. 5-8 stævner om året, man behøver selvfølgelig ikke at deltage til dem alle sammen. Vi forventer dog at du deltager til minimum 2 stævner om året.

Vi afholder graduering 3 gange årligt

Det er for både MON- og KUP grader.
Når kæmperen bliver gammel nok, konverteres MON-graden til en KUP-grad der svarer til elevens niveau. Du kan se sammenligningen herunder.

Turneringer

Ved turneringer bliver man inddelt i alder, vægt, køn og til dels erfaring. Man møder derfor kun andre med nogenlunde samme fysisk som en selv. Taekwondo er ikke en farlig sport. Faktisk er der meget få skader og uheld.